Vraag een offerte aan voor het installeren van zonnepanelen in Doetinchem

  Soort dak:
  Geschatte energieverbruik:

  Zonnepanelen installeren in Doetinchem?

  Dan bent u bij Project Duurzaam aan het juiste adres!

  Goede service

  Sterk in communicatie

  Betrouwbaar advies

  Beste prijs/kwaliteit verhouding

  Informatie over een zonnepaneel

  Een zonnepaneel is een paneel die het (zon)licht gebruikt om stroom op te wekken. De overkoepelende naam is “PV” en dit staat voor Photo Voltaic. “Photo” deze term komt van het Griekse woord voor licht en “Voltaic” staat voor een elektrische stroom en de naam van de Italiaanse natuurkundige Volta, naar wie de eenheid Volt is genoemd. Het betekent letterlijk: licht en elektriciteit. Het vermogen van een zonnepaneel drukken we uit in Watt-piek (Wp).

  Wanneer u zonnepanelen op het dak van uw huis heeft, dan genereert u stroom die meteen na het omvormen gebruikt wordt in uw huis. Aan de hand van een vrijblijvend advies gesprek kunnen we samen bepalen hoeveel zonnepanelen u werkelijk nodig heeft om uw huidige energie verbruik te kunnen dekken.

  Eerdere zonnepaneel installaties in Doetinchem

  parallax background

  Zonnepanelen installeren Doetinchem

  Bent u op zoek naar een ervaren zonnepanelen installateur in Doetinchem? Dan bent u bij Project Duurzaam aan het juiste adres! Vraag nu direct online een offerte aan voor het installeren van zonnepanelen in Doetinchem en u ontvangt zsm van ons een reactie.

  Offerte aanvragen
  parallax background

  Zonnepanelen installeren Doetinchem

  Bent u op zoek naar een ervaren zonnepanelen installateur in Doetinchem? Dan bent u bij Project Duurzaam aan het juiste adres! Vraag nu direct online een offerte aan voor het installeren van zonnepanelen in Doetinchem en u ontvangt zsm van ons een reactie.

  Offerte aanvragen

  Hoe werkt het en welke systemen zijn er?

  De zonnepanelen wekken stroom op, deze stroom kun je nog niet rechtstreeks in uw woning gebruiken. Hiervoor heb je een omvormer nodig, die de opgewerkte stroom (gelijkspanning) omvormt naar de stroom (wisselspanning) die je in je stopcontacten gebruikt. Ik wil u doormiddel van een afbeelding laten zien, hoe het in zijn werk gaat. Dit is slechts een indicatie om het u zo makkelijk mogelijk uit te leggen. De stroomlijnen in de afbeelding kunnen dan ook afwijken van uw huidige situatie.

  Hoe werken zonnepanelen?

  1. Doormiddel van (zon)licht wekken de panelen gelijkstroom(DC) op.
  2. De omvormer vormt dit om naar wisselspanning(AC).
  3. Deze omvormer word in de meterkast aangesloten om uw huis te kunnen voorzien van opgewekte stroom en het overtollige stroom aan het net te kunnen leveren.
  4. In de zomer wekt u natuurlijk veel te veel op, dit word dan ook aan het net geleverd. In de wintermaanden schijnt de zon niet of nauwelijks, dan moet je dus stroom inkopen. Aan het eind van een contract jaar word alles tegenover elkaar af gestreept. Dit proces heet salderen.

  Systemen

  Wij als project duurzaam kunnen meerdere goede kwalitatieve systemen en panelen aanbieden. Voor alle soort daken met of zonder schaduw hebben wij een gepaste oplossing.

  Hoe zit een paneel nu in elkaar?

  Het grootste gedeelte van een zonnepaneel word gemaakt van silicium, dit product zorgt ervoor dat het licht absorbeert. De onzichtbare elektroden bewegen zodra er (zon)licht op komt. Er is een positief materiaal en een negatief materiaal die gescheiden zijn door isolatie materiaal. Deze positief geladen elektronen (protonen) willen naar het negatief geladen deel. Wanneer we het positief materiaal verbinden met het negatief materiaal, dan ontstaat er een elektrisch circuit. Dit is de gelijkstroom die opgewekt wordt en nog moet omgevormd worden naar de bruikbare wisselspanning. De zonnepanelen worden afgewerkt doormiddel van een duurzaam profiel om er voor te zorgen dat er geen vocht bij de cellen kan komen.
  parallax background

  Binnen enkele dagen een offerte voor het installeren van Zonnepanelen in Doetinchem  Offerte aanvragen installeren zonnepanelen Doetinchem
  parallax background

  Binnen enkele dagen een offerte voor het installeren van Zonnepanelen in Doetinchem

  Offerte aanvragen installeren zonnepanelen Doetinchem

  Wat zeggen anderen in de regio Doetinchem over ons?

  Al vele anderen hebben zonnepanelen laten installeren in Doetinchem!
  • Fam. te Loo
   Via mijn broer ben ik bij Project duurzaam gekomen, aangezien hij zeer tevreden is! Hij raadde mij sterk aan om via Project duurzaam mijn huis te verduurzamen.

   Ik ben dan ook zeer tevreden over de gang van zaken!
   Sinds oktober 2019 heb ik zonnepanelen en is mijn huis geïsoleerd.
   De berekening die gemaakt is om te besparen klopte helemaal, sterker nog ik ben meer gaan besparen dan berekend!

   Je kunt zien dat Thierry al jaren ervaring heeft in dit vak hij is zeer deskundig en afspraak is afspraak!
   Fam. te Loo
  • Bjorn Stokman uit Almelo
   Project duurzaam is een professioneel en eerlijk bedrijf voor de verduurzaming van je woningen.

   Ik gaf aan opzoek te zijn naar zonnepanelen, de adviseur kwam direct dezelfde week langs en heeft mij kundig advies gegeven.

   Op basis van deze eerste kennismaking heb ik een net prijsvoorstel gekregen voor de zonnepanelen en installatie.

   De monteurs waren uiterst kundig en vriendelijk en hebben alles binnen één werkdag geplaatst.

   Na de plaatsing heeft de adviseur mij nog kort gecontact hoe alles verlopen was en of alles naar wens is. Ik raad Project Duurzaam zeker aan! Kundig personeel met eerlijk advies, dit is veel waard in de overspannen zonnepanelen markt.
   Bjorn Stokman uit Almelo
  • Robert Schluter
   Wij hebben sinds maart 12 zonnepanelen van Project-Duurzaam op ons platte dak.
   Vanaf het eerste contact tot het terugvragen van de BTW zijn wij erg tevreden over dit bedrijf!
   Na het aanvragen van een offerte kwam Thierry van Project-Duurzaam bij ons langs om uitleg te geven over de werking en plaatsing van alles. De prijs genoemd in de offerte en de uitleg was zodanig goed dat ik 3 andere offertes in de prullenbak kon gooien!
   Het plaatsen van de zonnepanelen en de omvormer ging precies zoals afgesproken en binnen een dag wekte ik mijn eigen energie op.
   Al met al een dikke 10 voor Project-Duurzaam!
   Robert Schluter
  Offerte aanvragen
  × Hoe kan ik u helpen?